top of page

Unieke glazen gedenksieraden en kunst

Ash glass sphere.jpg
White Dahlia Globe - 4cm

Gedenk uw huisdier op een bijzondere wijze

Uw huisdier loslaten voelt als een groot verlies.

Onze collectie handgemaakte glazen gedenksieraden en globes bieden een tijdloze en elegante manier om dit verlies te herdenken en de dierbare herinneringen voor altijd te koesteren. 

Ash glass flower pendant.jpg

Unieke gedenksieraden

Door een kleine hoeveelheid as in een, subtiel en op maat gemaakt, gedenksieraad te verwerken kunt u deze liefdevolle herinneringen voor altijd dicht bij u dragen of een bijzonder plekje geven in uw interieur

Ash glass flower pendant.jpg
Blue Lotus - (gl)as hanger - 2cm
Ash glass DNA helix pendant.jpg
DNA Helix - Hanger - 2cm

Handgemaakt, mondgeblazen

Elk sieraad wordt handgemaakt en mondgeblazen van de hoogste kwaliteit borosilicaat glas door meester glaskunstenaar John King. Met veel zorg en vakmanschap sluit hij een kleine hoeveelheid as van uw huisdier, volledig en hermetische in, in deze kunstzinnige glas creaties. Waarmee hun herinnering voor goed wordt vereeuwigd.

Ash pendants overview.jpg

Persoonlijk en altijd in nauw overleg

Vanwege het individuele karakter, en het feit dat het aantal variaties nagenoeg eindeloos is, bespreken wij altijd al uw wensen persoonlijk en in nauwe samenspraak met u.

Beschikbaar in drie onderscheidende hanger-types (Lotus, Galaxy, DNA helix) en 3 maten globes (2, 3, 4cm). Beide verkrijgbaar in verschillende kleuren.

DOWNLOADED ASH PENDANT GROUP.jpg
Ash glass flower pendant.jpg
Arjan 1.jpg

Draag bij

"Als vrijwilliger bij de Dierenambulance sinds 2007, weet ik goed hoe het is om uw geliefde huisdier te moeten missen. 10% van de opbrengsten van onze glazen gedenksieraden en kunst komen daarom ten goede aan de Amsterdamse Dierenambulance". 

www.dierenambulance-amsterdam.nl

 

Arjan Radder

Oprichter White Rabbit Gallery EU

Het proces

De specificaties en alle details met betrekking tot uw wensen bespreken wij altijd met u persoonlijk. Elk gedenksieraad wordt individueel voor u gemaakt.

 

Na overleg sturen wij u een gefrankeerde envelop met alles wat u nodig heeft om een kleine hoeveelheid as van uw huisdier veilig aan ons te retourneren. U ontvangt uw persoonlijke gedenksieraad na ongeveer 4 weken van ons retour.

 Neem contact op via info@whiterabbitgallery.eu of bel 06 2501 0586.

Wij wensen u veel sterkte met uw verlies

Love & light

bottom of page