top of page

Unieke glazen gedenksieraden en kunst

Ash glass sphere.jpg
Dahlia Flower
Gedenk globe 
(2,5 cm)

Gedenk uw huisdier op een bijzondere wijze

Uw huisdier loslaten voelt als een groot verlies.

Onze collectie handgemaakte glazen gedenksieraden en globes bieden een tijdloze en elegante manier om dit verlies te herdenken en de dierbare herinneringen voor altijd te koesteren. 

Ash glass flower pendant.jpg

Unieke gedenksieraden

Door een kleine hoeveelheid as in een, subtiel en op maat gemaakt, gedenksieraad te verwerken kunt u deze liefdevolle herinneringen voor altijd dicht bij u dragen of een bijzonder plekje geven in uw interieur.

gedensieraad_Lotus flower glazen as hager.png
Lotus Flower
Gedenksieraad hanger 
(2 cm)
Ash glass DNA helix pendant.jpg
DNA Helix
Gedenksieraad hanger
(2 cm)

Handgemaakt, mondgeblazen

Elk sieraad wordt handgemaakt en mondgeblazen van de hoogste kwaliteit borosilicaat glas door meester glaskunstenaar John King. Met veel zorg en vakmanschap sluit hij een kleine hoeveelheid as van uw huisdier, volledig en hermetische in, in deze kunstzinnige glas creaties. Waarmee hun herinnering voor goed wordt vereeuwigd.

Ash pendants overview.jpg

Individuele wensen

Gezien het aantal variaties in kleuren en vormen nagenoeg eindeloos is bespreken wij eventuele individuele wensen graag met u persoonlijk.

Mocht u bijvoorbeeld interesse hebben in een andere kleur of maat dan horen wij dit graag en kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.

DOWNLOADED ASH PENDANT GROUP.jpg
Ash glass flower pendant.jpg
Arjan 1.jpg

Draag bij

"Als vrijwilliger bij de Dierenambulance sinds 2007, weet ik goed hoe het is om uw geliefde huisdier te moeten missen. 10% van de opbrengsten van onze glazen gedenksieraden en kunst komen daarom ten goede aan de Amsterdamse Dierenambulance". 

www.dierenambulance-amsterdam.nl

 

Arjan Radder

Oprichter White Rabbit Gallery EU

Het proces

 Bekijk de mogelijkheden in de galerij of in de winkel en maak uw keuze. Bestel uw gedenksieraad in onze webwinkel. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen sturen wij u een voorgefrankeerde envelop met daarin alles wat u nodig heeft om een kleine hoeveelheid as aan ons te retourneren. Uw persoonlijk as sieraad ontvangt u na ongeveer 4 tot 6 weken van ons retour.  

 

Elk gedenksieraad wordt individueel voor u gemaakt. Neem in geval van vragen gerust contact op met Arjan Radder via info@whiterabbitgallery.eu of bel 06 2501 0586.  Elk gedenksieraad wordt individueel voor u gemaakt.

Wij wensen u veel sterkte met uw verlies

Love & light

bottom of page